Te ismered a vakfoltjaidat?

Abba a 10%-ba tartozol, akik tudják miért kelnek fel reggel, önismerettel rendelkeznek, képesek magukból és csapatukból is a maximumot kihozni?
coach-manager

Legyél vállalkozó vagy középvezető, felsővezető az önmagad és a csapatod menedzselése a sikered kulcsa!

 • Olyan erős önismerettel és célokkal kel rendelkezned, amelyek által a megvalósítás felé vezető úton a váratlan helyzeteket is képes leszel megoldani az erősségeidre, képességeidre, csapatodra támaszkodva.
 • Felelősséget kell vállalnod a döntésekért, cselekedetekért.
 • Nyitottnak szükséges lenned az újdonságokra.
 • Ismerned szükséges a vakfoltjaidat
 • Folyamatosan fejlesztened szükséges magadat.
 • Tudnod kell kiből hogyan hozhatod ki a maximumot.

Ezeken kívül számos más dologra is szükséged van ahhoz, hogy tartósan sikeres és eredményes vezető legyél!

Kérdések foglalkoztatnak a vezetői léttel kapcsolatosan?

Vezető akarsz lenni?

Kiváló vezető akarsz lenni, de nem tudod hogyan indulj neki? Elégedett vagy jelenlegi eredményeiddel, de nyitott van a fejlődésre és változtatásokra? Felismerted a hiányosságaidat, vakfoltjaidat és ezekre keresel megoldást? Vállalkozóként egyre növekszik a csapatod és azt akarod, hogy mindenki a megfelelő eredményeket hozza?

keres

Több szabadidőre vágysz?

Akármennyire is igyekszel állandó rohanás az életed. A munkád tölti ki a mindennapjaidat és amikor elmész pihenni, akkor se tudsz igazán kikapcsolni, fejben tovább dolgozol? Több minőségi szabadidőt szeretnél önmagadra, családodra, hobbidra? Keresed hol folyik szét az időd?

Embereket akarsz menedzselni?

Emberek menedzselsz és a feladatok nem úgy és olyan ütemben valósulnak meg, mint szeretnéd? Kapcsolataid minőségén javítanál? Személyiségtípusok felismerése által kommunikáción javítanál? Eredményesebb tárgyalásokat akarsz? Új embert integrálnál a csapatodba?

Feladatokat és felelősséget adnál át?

Feladataidból, felelősségedből adnál át a csapatodnak vagy akár külsős személynek? Félsz a következményektől? Egyszerűbb és gyorsabb megcsinálnod és átadnod? Csak te tudod tökéletesen megcsinálni és félsz a következményektől? Próbáltad a delegálást de nem működött? Folyamatokat és rendszereket akarsz létrehozni, amelyek által könnyebbé válik a működés.

Motivált és energikus akarsz lenni?

Arra vágysz, hogy újra energikusan vegyed a nehézségeket? Vidáman, magadtól akarsz ébredni reggelente és izgatottan keresni a lehetőségeket? Céltudatosan, motiváltan akarod élni az életed? Másokat motiválnál?

Példaképpé akarsz válni?

Személyiségileg, szakmailag hiteles vezető akarsz lenni? Olyan személyiségjegyeket és eredményeket akarsz képviselni, amit a környezetben és a munkásságodban egyaránt elismernek? Magabiztosságot, higgadtságot akarsz magadból sugározni? Céljaidat és szerepeidet akarod átalakítani, hogy a hétköznapjaidban is azt képviseld, amiről beszélsz?

Félsz áldozatokat hozni?

Félsz áldozatokat hozni? Félsz a veszteségtől és döntéseid súlyától? Valamiért elvesztetted a magabiztosságod? Hosszú távon nem tudsz tervezni? Valakire szükséged van a döntések meghozásához?

Bármilyen kihívással is találd magad szembe, megoldás mindig van

Megoldás keresésnek módjai
 • Korábbi tapasztalataidra alapozol.
 • Ismereteidre alapozol. Korábban láttad, hallottad.
 • Megkérdezed barátok, ismerősök véleményét.
 • Interneten böngészel megoldások iránt.
 • Olyan emberhez fordulsz, akinek van tapasztalata. Megkérdezed a véleményét, tapasztalatát és erre alapozol.
 • Fejleszted magad és nyitottsággal fogadod az új ötleteket, amelyeket alkalmazva tapasztalatokat és új ismereteket gyűjtesz.

Te melyik módszert szoktad alkalmazni? A jövőben melyiket fogod?

Mindig van megoldás

Minden esetben az igényeidnek megfelelő, egyedi programot készítünk számodra!
tréning

Lépj velünk kapcsolatba és kérj egy ingyenes konzultációt!

Elérhetőségek:

 • info@visionandshine.hu
 • 06704250430