business_teamwork_-_puzzle

Aktuális Tréningek és Workshopok

Változások kezelése

Az életben nincs stagnálás, semmi nem áll meg, így egy folyamatos változás jellemzi az életet.

Te azok közé tartozol, akik szeretik a változásokat, vagy inkább igyekszel elkerülni a változást? Egyik se jó vagy rossz, mindaddig, amíg be nem következik a változás.

A változás nem rossz dolog, nem szükséges tőle félni, hiszen mindig valami új lehetőséget hordoz magában.

A változások kezelésének is vannak módszerei, amik elsajátíthatók. Így sok esetben Te magad is tudod kontrollálni a változás kimenetelét és könnyedén megőrizd nyugalmadat.

Tovább

Játék az idővel - Feladat és idő menedzsment

Tudtad, hogy az időd a legértékesebb erőforrásod?

Csak rajtad múlik, hogy mire fordítod!

Mindenkinek a napja 24 órából áll, azonban mindenki másra használja ki ezt az időt. Legyen szó munkáról, pihenésről, mindennapi rutin feladatokról, családdal és barátokkal töltött időről, ügyesen kell vele bánnod, hogy úgy érezd hasznosan töltötted el a napod, a lehető legtöbbet hoztad ki belőle.

A legtöbb esetben ez mégis szorongást, megfelelési kényszert vált ki az emberekből és a 24 órába a lehető legtöbbet akarják belezsúfolni, vagy az időt akarják menedzselni.

A feladatok megfelelő menedzselése által játékosan, szórakoztatóan és könnyedén hozhatod ki az életedből és idődből a lehető legtöbbet.

Tovább

Könyv írás és marketing

Te is vágysz egy saját könyvre, amivel átadhatod a tudásod, tapasztalatod?

A könyv írása egyszerű és szórakoztató időtöltés is lehet, amivel mások életéhez tehetsz hozzá nagyon sok értéket, ha tudod hogyan csináld.

A könyv megírása és befejezése is hatalmas élmény, azonban még nem elég a sikerhez. Ugyan is az a fontos, hogy eljuttasd az emberekhez, olvasókhoz és ehhez bizony szükséged van a marketingre, értékesítésre. Ezt kiadhatod a kezedből, de nagyon fontos, hogy alapvető ismereteid legyenek róla és, hogy többé ne tarts tőle. Segíteni fogok neked abban, hogy az álmod közelebb kerüljön hozzád és megszerettetem veled az írást, és segítek abban, hogy a könyvedet is eladhatóvá tudd tenni a piacon.

HAMAROSAN

Online, Díjmentes Tréningek

Az online, élő adásban történő, fél órás mini tréningeken keresztül néhány gyakori témában segítek neked a megoldásaid megtalálásában, illetve megosztom veled a saját tapasztalataimat, amiket átültethetsz a mindennapjaidba.

Tovább