,,Kezdő vállalkozóként a Vision and Shine személyes konzultáció alkalmával számos hasznos ötletet és tippet kaptam. Az üzleti tervezés érintett minden témakört, melyre egy kezdő vállalkozónak szüksége lehet: a vállalkozás célja, célcsoport, üzlettárs kérdése, kapcsolatépítés, és természetesen a marketing/reklám területe.

A Vision and Shine által kapott ötletek használhatóak, a rávezető kérdések segítettek az elindulásban, a vállalkozáson belüli lehetőségek feltérképezésében.

Saját cégét mindenkinek magának kell vinnie, azonban egy kis iránymutatás – melyet itt megkaptam – nagyon sokat segíthet.

A személyes konzultáció kellemesen, oldott légkörben zajlott. A beszélgetés alatt figyelmet és segítőkészséget tapasztaltam, ezért bátran ajánlom mindenkinek.”

Janó Zsolt – Tulajdonos, programszervező

(http://fatamorgana.freewb.hu/)

“Vision and Shine által szervezet stressz űző kurzuson vettem részt, ami nagyon összetett, egymásra épülő és tanulságos előadás volt!A kurzus ideje alatt nagyon jól éreztem magam, amit ott hallottam azt a minden napi életben tudom használni és alkalmazni, ami nagyon jó dolog és fontos számomra. Az előadás végén sokkal gazdagabban hagytam el a termet, hiszen tanultam és elsajátítottam, hogy hogyan is kezeljem a stresszes helyzeteket.

Amit mindenkinek csak ajánlani tudok, hogy vegyen részt egy ilyen kurzuson!
 További munkádhoz nagyon sok sikert kívánok!”

Németh Ildikó – Coop Elsőeladó

“Önök gyorsasága és kedvessége figyelemreméltó, és ezt köszönöm szépen!” (Tímea)

“Jó volt a tréning, felkészült, profi volt az oktató.” – Mónika

“Adj magadnak egy napot, amikor új technikákat tanulhatsz a stressz csökkentésére. Ha azt hiszed, hogy te már mindent tudsz…tévedsz. Itt fogsz újat tanulni.”- Korinna

“Egy újabb lépés, hogy több legyek! A tréning nagyon jó volt, és a csapat is kedves, talán azért is, mert mindenki ugyanezért jött. Ettől tartottam.:)”

“Jó hangulatú csapatba kerültem, értékes, és csak nem ugyanolyan problémákkal küzdő emberek közé. Egyértelművé vált, hogy a jelenlegi helyzetemen csak ÉN tudok változtatni.”- Kati – köztisztviselő

“Azt értettem meg, hogy inkább a megoldásokon gondolkozzak, és ne a lehetséges problémák elhárítására készüljek fel. A problémákat akkor kell megoldani, ha felmerül. Célokat kell kitűzni. “