Hogyan támogatja Magyar Kitti a vezetőket és vállalkozókat?

„Egyfajta támogató hátszélként segíteni a magyar vezetők és vállalkozók álmainak megvalósítását, a coaching, oktatóanyagok és egyedi tréningek eszközeivel tudást adva a kezükbe, amit később is az életük több területén képesek lesznek egyedül is kamatoztatni.”
Magyar Kitti _PBK

Életformájává vált, hogy amit olvas, hall és tanul azt egyből a gyakorlatban is kipróbál és alkalmaz. Az így szerzett tudását és tapasztalatát pedig átadja másoknak is.

Coachként a munkásságát 2012-ben kezdte el még alkalmazottként, 2013-tól pedig teljes hivatástudattal él ennek a tevékenységnek, azóta több száz embernek segítve a magán és  hivatásukkal kapcsolatos álmaik megvalósítását.

2013-ban Anthony Robbins UPW workshopjának hatására folyamatosan tart nyílt és céges tréningeket. Legnagyobb sikere az időgazdálkodás, önbizalom építéséről szóló tréningeknek szokott lenni, aminek köszönhetően a résztvevők folyamatosan tartós életvitelei sikerekről is beszámolnak.

2014-ben egy egyedi karriertervezés és építés program hatására a régóta munkát keresők 1-2 hónapon belül találták meg álmaik munkáját,  illetve vágnak bele saját vállalkozásba, amit már régóta terveztek, de valamilyen oknál fogva még nem léptek ebbe az irányba.

2015-ben egy Hétköznapiból kiváló 2 napos tréning és 12 alkalmas kis csoportos team coaching keretén belül már 3 hónap után a résztvevőknek 50% -ban sikerült megvalósítaniuk az évre kitűzött céljaikat.

6 hónap alatt elért változások a vállalkozók, vezetők életében
  • Magabiztosság, önbizalom  növelése és tartós megőrzése
  • Új munka találása, karrier építése, ami valóban a személyhez illik és magasabb jövedelmet is biztosít
  • Nyugodtabb, stressz mentes hétköznapok a vállalkozók, vezetők életében.
  • A rég nem lévő célok újra megtalálása és azok megvalósítása
  • Időgazdálkodás és feladat menedzselése által, több minőségi szabadidő, ami egy életmód váltást is eredményezett.
  • Vállalkozó már nem csak a vállalkozásában dolgozik, hanem a vállalkozásán is, hogy egyre kevesebb munkával, több profitot tudjon realizálni.
  • Kommunikáció fejlődése párkapcsolatban és az üzleti életben, nagyobb türelem, konfliktusok számának csökkenése…..

Könyvek

2013-ban egy gyors, egyszerű önismereti könyvet adott ki Életkerék – Elemzés címmel, ami segít egy gyors képet felállítani életünk fő területeiről, gyakorlati ötleteket ad a változások útján történő elinduláshoz. 

Leginkább a coachok eszköze, azonban  a  hétköznapi  életben is  egyre  inkább  kezd  elterjedni  a  használata. Egyszerű, és mégis összetetten világít rá az élet főbb területeire.

Átfogó képet mutat arról, hogy jelenleg hol vagyunk és merre haladunk az életben, milyen eszközök állnak rendelkezésünkre a változtatások meglépéséhez.

Életkerék-Elemzés

A fiatalok pályakezdésére való felkészítése Kittinek külön szívügye, így társszerzőkkel közösen 2014-ben kiadott egy pályakezdőknek és újrakezdőknek szóló könyvet Életed Mérföldköve címmel. Amit nem csak a fiatalok, de a szülők is előszeretettel olvasnak el. A könyv felépítése egyedi, 3 részre tagolt és valós történetekkel fűszerezett. Legyen szó vállalkozásról, multi környezetben való érvényesülésről, zenélés vagy hálózatépítés világáról, itt mindegyik területről lehet ötleteket és tapasztalatokat szerezni.

Életed Mérföldköve

Bizonyára te is érezted már úgy, hogy a legnagyobb korlátod és ellenséged az idő. A legtöbb ember életében az állandó rohanás és a folyamatos párhuzamos feladatmenedzselés jelenik meg, és ez által azt az érzés születik meg, hogy kevés az időd. Annak érdekében, hogy a feladataidat és az életedet a lehető legeredményesebben tud menedzselni úgy, hogy még extra szabadidődhöz is juss született meg 2015 novemberében a “Csak az időd véges” című könyv. A könyv kicsi, jól tagolt és egyszerű praktikákat tartalmaz, amiket Kitti is folyamatosan alkalmaz az életében.

Csak az időd véges

BLOG

15feb

Szabadidő, mint újfajta luxus cikk

Miért egyre nagyobb luxus a szabadidő? Önmagában rengeteg előnye van a mai digitális világunknak, amit én is nagyon szeretek és élvezek. Azonban, akik.. Tovább
04ápr

Te tudod hova tart az életed?

Szoktál azon gondolkodni, hogy milyen életet akarsz élni 5,10,20 év múlva? Azok a tevékenységek, amikkel a napjaidat töltöd közelebb visznek ehhez? Remélem igennel.. Tovább
06feb

Félelmek kezelése

Leggyakoribb félelmek, amik hátráltathatnak az álmaid megvalósításában: Félelem az anyagi nehézségektől, veszteségtől Visszautasítástól való félelem Változástól való félelem Félelem a kudarctól Félelem a.. Tovább